2021 Yılının En Beğenilen 10 Tarifi

2021 Yılının En Beğenilen 10 Tarifi

Sizler 2021 yılında Tarifikolay'da en çok hangi tarifleri yaptınız? En çok hangi tarifleri beğendiniz? İşte Tarifikolay'da 2021 yılının en beğenilen 10 tarifi...


Bir seneyi daha geride bıraktık hatta yol aldık bile... Yeni yeni tarifleri de beğenmeye başladık... Peki sizler 2021 yılında Tarifikolay'da en çok hangi tarifleri yaptınız? En çok hangi tarifleri beğendiniz? İşte Tarifikolay'da 2021 yılının en beğenilen 10 tarifi...

1- 1948 Paylaşım Sayısıyla Kolay Sarı Burma Tarifi

Şerbetli tatlı yapmak istiyor ama hamur açmak istemiyorsanız hazır baklavalık yufkadan kolay sarı burma tatlısı yapabilirsiniz... Kolay Sarı Burma Tarifi için Tıklayın!

2- 1854 Paylaşım Sayısıyla Bulgurlu Yaprak Sarma Tarifi

Denizli'de bulgurlu yaprak sarmayı ekşili yaparlar. Antep usulü ise bambaşka... Hala denemediyseniz; buyrunuz, kalorisiz ve zeytinyağı ile güzelleşen nefis tarif... Bulgurlu Yaprak Sarma Tarifi için Tıklayın!

3- 1756 Paylaşım Sayısıyla Yoğurt Soslu Ekmek Tarifi

Hem bayat ekmek değerlendirmelik hemde sadece 15 dakikada hazırlayabileceğiniz nefis bir kahvaltılık tarifi. Yoğurt soslu ekmek, kahvaltı sofranızda yerini alacak! Yoğurt Soslu Ekmek Tarifi için Tıklayın!

4- 1620 Paylaşım Sayısıyla Fırında Çıtır Börek Tarifi

Çok hızlı yapabileceğiniz çıtır çıtır nefis bir börek tarifine hazır olun! Eminiz en çok yaptığınız börek tarifleri arasında yerini alacak! Fırında Çıtır Börek Tarifi için Tıklayın!

5- 1600 Paylaşım Sayısıyla Patatesli Havuç Mantısı Tarifi

Kızarmış havuç, patates püresi ve sarımsaklı yoğurt, üstelik bir de naneli yağ olunca bir dilim asla yetmiyor. Lezzet patlaması bir tarif: Patatesli Havuç Mantısı Tarifi için Tıklayın!

6-  1592 Paylaşım Sayısıyla Çılbır Tarifi

İster kahvaltıda ister kurtarıcı olarak akşam yemeğinde servis edebileceğiniz bol proteinli Çılbır Tarifi için Tıklayın!

7- 1375 Paylaşım Sayısıyla Beyaz Peynirli Bruschetta(Bruşetta) Tarifi

Kahvaltıya misafiriniz varsa bu tarif kurtarıcınız olacak! Hem bayat ekmeklerinizi değerlendiren hem de oldukça doyurucu nefis bir kahvaltılık: Beyaz Peynirli Bruşetta Tarifi için Tıklayın!

8- 1200 Paylaşım Sayısıyla Peynir Helvası Tarifi

Gerçek bir peynir helvası tarifi paylaşıyoruz sizinle. Sizi hazır almaktan kurtaracak, irmik ve un helvasına rakip, oldukça lezzetli ve denemeye değer bir tarif! Peynir Helvası Tarifi için Tıklayın!

9- 1200 Peynirli Yarımca Tarifi

Trakya bölgesine ait yarımca böreği aslında çi börek yani çiğ böreğe çok benziyor. Ancak yedikten sonra "peynirli yarımca çok daha lezzetli mi acaba" diyeceksiniz!Peynirli Yarımca Tarifi için Tıklayın!

10- 1182 Paylaşım Sayısıyla Kolay Patates Tarifi

Yağda kızarmış patatesin kalorisinden kurtaran aynı zamanda kızarmış patates kadar lezzetli Kolay Patates Tarifi için Tıklayın!

 

 

 

Yorumlar
Henüz yorum yok
Adınız
Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aramıza Siz de Katılın

  • 3050 üye,
  • 1920 tarif,
  • 954 makale
Şimdi ücretsiz katıl