2021 Yılının En Çok Aranan 10 Tarifi

2021 Yılının En Çok Aranan 10 Tarifi

2021 yılında en çok hangi tarifleri merak ettik? Google'da en çok hangi tarifleri aradık? İşte 2021 yılının merak edilen ve Google'da en çok aranan 10 tarifi...


Bir seneyi daha geride bıraktık hatta yol aldık bile... Yeni yeni tarifler denemeye de başladık... Peki 2021 yılında en çok hangi tarifleri merak ettik? Google'da en çok hangi tarifleri aradık? İşte 2021 yılının en çok aranan 10 tarifi...

1- Hünkar Beğendi

İlk sırada sanıyoruz Masterchef yarışma programı sayesinde en çok aranan listesine giren Hünkar Beğendi yer alıyor! Hünkar Beğendi Tarifi için Tıklayın! 

2- Ekler

Dolgun kreması ve nefis çikolata sosuyla orijinal tadında pastane usulü Ekler Pasta Tarifi için Tıklayın!

3- Patlıcan Dolması

Zeytinyağlı Patlıcan Dolması, biber dolmasını rafa kaldıracak kadar çok lezzetli! Kalorisi de  oldukça düşük! Zeytinyağlı Patlıcan Dolması Tarifi için Tıklayın!

4- Şambali

Şekerparenin en büyük rakibi şambali tatlısını denemeyenler için enfes bir tarif. Hala yapmadıysanız buyurunuz tarife... Şambali Tarifi için Tıklayın!

5- Yoğurtlu Poğaça

Soslu yemekler ya da soslu salatalar biliyoruz elbette. Peki soslu poğaça hazırlamayı denediniz mi? İşte karşınızda yoğurt soslu bir lezzet! Yoğurt Soslu Poğaça Tarifi için Tıklayın!

6- Aşure

Hicri takvime göre Muharrem ayının onuncu günü aşure gününde pişirdiğimiz bereketin simgesi nefis bir tatlı... Aşure Tarifi için Tıklayın!

7-  Kısır

Herkesin kendine özgü bir kısır tarifi var elbette... Ancak nar ekşisi ve biber salçasıyla yapılanına pek rastlamayız. Bu tarif kısır tanımını değiştirecek! Nar Ekşili Kısır Tarifi için Tıklayın!

8- Haşhaşlı Revani
 
Revani sevenleri mutlu edecek farklı bir alternatif tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Son zamanların en meşhur şerbetli tatlılarından haşhaşlı revani için haydi mutfağa! Tarifi için Tıklayın!

9- Krep

Tuzlu krep seviyorsanız, Kayseri yağlaması gibi kat kat bir lezzet patlaması yapabilirsiniz. Kreplerin içerisindeki ıspanaklı ve kaşar peynirli harç, ağızda dağılacak! Ispanaklı Kat Krep  Tarifi için Tıklayın!

10- Güllaç

Ramazan'ın en sevilen en hafif tatlısı güllaç nasıl yapılır? İşte iftar sofralarının vazgeçilmezi nefis Güllaç Tarifi için Tıklayın!

 
Yorumlar
Henüz yorum yok
Adınız
Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aramıza Siz de Katılın

  • 3050 üye,
  • 1920 tarif,
  • 954 makale
Şimdi ücretsiz katıl